06 10888630 info@mphypotheken.nl

Onderstaande de actuele rentetarieven van de maatschappijen die hypotheken aanbieden. Met de percentages wordt bedoeld de verhouding tussen de hoogte van de hypotheek en de waarde van de woning. Hoe hoger de hypotheek ten opzichte van de waarde van de woning, hoe hoger de rente.

Een hypotheek met Nationale hypotheekgarantie (NHG) kent maar 1 tarief ongeacht de verhouding tussen schuld en woningwaarde.

Via onderstaande tool kunt u als starter op de woningmarkt makkelijk uitrekenen hoeveel u kunt lenen. Voor niet-starters is de berekening ingewikkelder en adviseer ik deze tool niet te gebruiken.

Via onderstaande tool kunt een uitgebreidere berekening maken van de mogelijkheden voor het kopen van een woning. Ook voor doorstromers en oversluiters handig.

Als je op een woning biedt, of de woningwaarde van je huidige woning wilt weten, dan kun je gebruiken maken van onderstaande tool. Het is een indicatie en kan niet gebruikt worden door banken als officieel taxatierapport.

Duurzaamheid is vandaag de dag een niet meer weg te denken thema in onze maatschappij. Via deze tool krijgt u direct inzage in het (geschatte) energielabel van uw woning. Daarnaast worden er indicatieprijzen afgegeven van de mogelijkheden om uw woning te verduurzamen.